Je bent hier : Contact  >  Psychologen
woensdag , september , 18 2019

Moe? We helpen je er een 'd' achter te zetten. Je hebt dan weer MOED

Wanneer we tijdens onze begeleiding ondervinden of wanneer adviesvragers aangeven dat er -buiten de hulp van de vaste medewerkers- nog extra mentale ondersteuning nodig is, schakelen we de hulp in van een psychologe.

In principe werken we samen met de psychologen van het Centrum Algemeen Welzijn (CAW) in de buurt.

Omdat er daar regelmatig wachttijden zijn of omdat de nood heel specifiek of dringend is, kunnen we ook iemand van onze eigen freelance psychologen inschakelen.

Alle freelance psychologen hebben al jaren ervaring in de ondersteuning van zelfstandige land- en tuinbouwers: ze kennen de leefwereld, de specifieke stressen en problemen, die hiermee gepaard gaan en beschikken over oplossingen die aangepast zijn aan onze doelgroep, boeren en tuinders in nood.

De psycholoog komt gratis aan huis of kan je op zijn/haar kabinet ontvangen.

Het onderwerp van de hulp gaat dan meer over je innerlijke. Aan de hand van maximum vijf gratis sessies helpen ze je verder in de verandering van mogelijke psychosociale problemen.

Ze leren je

Na deze 5 gratis sessies wordt er - indien de adviesvrager dit wenst- samengewerkt met een Centrum Algemeen Welzijn of Centrum Geestelijke Gezondheidszorg in de buurt.

De freelance psychologen en vaste medewerkers kunnen met hun inloggevens de interne opleidingen consulteren.

aanmelden homepage

Ik wens hulp

Vraag gratis ondersteuning door vzw Boeren op een Kruispunt:

Aanmeldformulier

Of bel gratis 0800 99 138

Top