maandag , december , 05 2022

Adviesfolders

We maakten verschillende adviesfolders over de verschillende domeinen waarin we werken. Deze worden verdeeld tijdens opleiding, beurzen, ... Sommige vrienden, familieleden of collega's van kwetsbare boeren en tuinders verdelen deze folders, zodat de doelgroep ons leert kennen.

Ga verder

Vergaderingen en voordrachten

Onze medewerkers kunnen diverse landbouwgerelateerde onderwerpen brengen. We hebben een eigen lijst met mogelijke onderwerpen, of je kan inspiratie halen uit eerder uitgevoerde of geplande vergaderingen.

Ga verder

Pers en media

Pers en media geven ons toegang tot de 50% boeren en tuinders die niet beschikken over een computer, of deze niet goed kunnen gebruiken. Zij zijn heel belangrijk voor deze doelgroep. We kunnen er getuigen over wat er gebeurt in de sector. Nooit op zoek naar de schuldige, maar steeds op zoek naar de inspirerende oplossingen.

Ga verder

Eigen communicatiekanelen

Onze eigen communicatie waarbij we regelmatig tips delen bestaat uit verschillende kanalen:

Beleidsondersteunende informatie

  • Overheid: als initiatiefnemer voor de oprichting van vzw Boeren op een Kruispunt is het beleid geïnteresseerd in onze activiteiten en onze waarnemingen, die ze dan kan toetsen met andere informatie, die hen wordt toegestuurd. 
  • Oprichtende organisaties: ABS, Boerenbond, KVLV, VABS krijgen 4 x per jaar een overzicht van onze activiteiten en waarnemingen. 

Ervaringsuitwisseling

  • Overheidsdiensten: VLM, AMS, FAVV, Departemente Landbouw, ...
  • Sociale dienstverleners: OCMW's, zorgnetwerken
  • Commerciële dienstverleners
  • Collega hulporganisaties

aanmelden homepage

Ik we​ns hulp

Vraag gratis ondersteuning door vzw Boeren op een Kruispunt:

Ja, ik wens hulp

Of bel gratis 0800 99 138
Of 09 330 67 43