woensdag , september , 18 2019

Text/HTML

Adviesfolders

We maakten verschillende adviesfolders, over de verschillende domeinen waarin we werken. Deze adviesfolders worden verdeeld tijdens opleiding, beurzen. Sommige vrienden, familieleden of collega's van kwetsbare boeren en tuinders verdelen deze folders, zodat de doelgroep ons sneller leert kennen. Wil je iemand een folder bezorgen?

Ga verder

Text/HTML

Opleidingen en voordrachten

We hebben een eigen lijst van eigen onderwerpen of je kan inspiratie halen uit eerder uitgevoerde of geplande vergaderingen.

Op vraag van een opdrachtgever geven we soms ook maatwerk opleidingen. In de meeste gevallen geven we namen door van andere sprekers buiten onze vzw die dit beter kunnen opvangen.

Ga verder

Text/HTML

Pers en media 

Pers en media geven ons toegang tot de 50% boeren en tuinders, die niet beschikken over een computer of die hun computer niet kunnen gebruiken Zij zijn voor deze doelgroep zeer belangrijk. Zonder het idividueel verhaal van kwetsbare mensen vrij te geven, willen de getuigen over wat er gebeurt in de sector, nooit op zoek naar de schuldige, maar steeds op zoek naar de inspirerende oplossingen.

Ga verder

Wat je niet kent, kan je meestal ook niet zien.

Adviesfolders

We maakten verschillende adviesfolders, over de verschillende domeinen waarin we werken. Deze adviesfolders worden verdeeld tijdens opleiding, beurzen. Sommige vrienden, familieleden of collega's van kwetsbare boeren en tuinders verdelen deze folders, zodat de doelgroep ons sneller leert kennen. Wil je iemand een folder bezorgen? Contacteer ons.

Opleidingen en voordrachten

We hebben een eigen lijst van eigen onderwerpen of je kan inspiratie halen uit eerder uitgevoerde of geplande vergaderingen.

Op vraag van een opdrachtgever geven we soms ook maatwerk opleidingen. In de meeste gevallen geven we namen door van andere sprekers buiten onze vzw die dit beter kunnen opvangen.

Beleidsondersteunende informatie

  • Overheid: als initiatiefnemer voor de oprichting van vzw Boeren op een Kruispunt is het beleid geïnteresseerd in onze activiteiten en onze waarnemingen, die ze dan kan toetsen met andere informatie, die hen wordt toegestuurd. 
  • Oprichtende organisaties: ABS, Boerenbond, KVLV, VABS krijgen 4 x per jaar een overzicht van onze activiteiten en waarnemingen. 

Ervaringsuitwisseling

  • Overheidsdiensten: VLM, AMS, FAVV, Departemente Landbouw, ...
  • Sociale dienstverleners: OCMW's, zorgnetwerken, 
  • Commerciële dienstverleners
  • Collega hulporganisaties 

Pers en media 

Pers en media geven ons toegang tot de 50% boeren en tuinders, die niet beschikken over een computer of die hun computer niet kunnen gebruiken Zij zijn voor deze doelgroep zeer belangrijk. Zonder het idividueel verhaal van kwetsbare mensen vrij te geven, willen de getuigen over wat er gebeurt in de sector, nooit op zoek naar de schuldige, maar steeds op zoek naar de inspirerende oplossingen. 

Eigen communicatiekanelen

Onze eigen communicatie waarbij we regelmatig tips delen bestaat uit verschillende kanalen:

aanmelden homepage

Ik wens hulp

Vraag gratis ondersteuning door vzw Boeren op een Kruispunt:

Aanmeldformulier

Of bel gratis 0800 99 138

Top