Je bent hier : Projecten  >  Administratieproject  >  7.FAVV controle map  >  FAVVDier  >  FAVVZuivel
woensdag , november , 14 2018

Enter Title

6.2. Documenten betreffende de hoevezuivelproducenten

  1. De toelating of de erkenning nodig voor de activiteit + eventueel grondplan van de plaats.
  2. Beschrijving van het productieproces met alle mogelijke gevaren (op papier, dit mag een gids zijn) + beschrijving van de acties die zullen ondernomen worden als er iets fout loopt (op papier) (gevarenanalyse).
  3. Productieregister : datum van productie, soort product, hoeveelheid, lotnummer of tht (tenminstehoudbaartot).
  4. Een reinigings- en ontsmettingsplan van het lokaal en de machines + de technische fiches van de producten die gebruikt worden om te reinigen en ontsmetten.
  5. Een ongediertebestrijdingsplan + de technische fiches van de producten die daarvoor gebruikt worden.
  6. Een attest van het verpakkingsmateriaal dat het geschikt is voor het verpakken van levensmiddelen.
  7. Een medisch attest van de werknemer(s) (jaarlijks te hernieuwen).
  8. Wateronderzoek (indien geen leidingwater).
  9. Uitgaand register : leveringsbonnen (niet voor particuliere leveringen).
  10. Inkomend register : van aankopen (bv. Fruit, cultuur, zuursel, …) + datum eerste gebruik + technische fiches (voorbeeld in bijlage 2).
  11. Voorbeelden van de gebruikte etikettering.
Top