Je bent hier : Projecten  >  De Warmste Week
maandag , december , 05 2022

De Warmste Week

Activiteiten 2019

vzw Boeren op een Kruispunt krijgt ook dit jaar via de Warmste Week steun van verschillende initiatiefnemers om nog iets extra te doen voor de gezinnen die in nood zitten. 

Onze medewerkers doen iedere dag al wat ze kunnen. 
Met uw gewaardeerde steun doen ze nog meer.

Kramp warm voor Boeren op een Kruispunt

Binnen ons bedrijf gaan we verschillende acties organiseren. Zo doen we bvb een hot-dog verkoop. We maken soep die de collega's kunnen kopen.
Onze actieperiode loopt van nu tot december. Op onze 2 -jaarlijkse beurs Agribex gaan we dit project ook in de kijker zetten. Onze klanten bezoeken ons daar. En ze worden door ons altijd goed verwend. Dit jaar vragen we van hen een kleine bijdrage terug: een gift voor Boeren op een kruispunt.

Fendt Belgium

Met gezellige producten zullen wij over gans België ons uiterste best doen lachende gezichten te creëren en op die manier Boeren op een Kruispunt VZW optimaal te ondersteunen.

Farm Café

In ons gezellig pop-up cafeetje kan je niet alleen dranken en lekkere belgische frietjes kopen maar ook zuivel producten (vers gemaakt door de boer) en groenten en fruitpakketten kopen (ook weer de locale teler).Ddit om de korte keten nogmaals aan te moedigen bij de bevolking.
Maar vooral het gezellig samen zijn met de mensen die ons mee helpen om door elke aankoop op het einde van de dag een mooie opbrengst te bezorgen.

  • Wanneer: 9-10 november 2019
  • Waar: B&B Euverbraeke, Brielstraat 83, 9120 Beveren
  • Meer info

Bakactie for life

Op dinsdag 3/12 en donderdag 12/12 verkopen we aan al onze medewerkers verschillende lekkernijen.

Groene Kring Kerstcafé

Na het succes van vorig jaar organiseren we als Groene Kring Fruittelers Zuid-Limburg dit jaar opnieuw een echt kerstcafé met Christmas Dj's. Er zal zeker voldoende bier en jenever aan voordelige prijzen zijn.🍻
Als extraatje voorzien we voor jullie een lekkere boerensnack! 🥓

  • Waar: Pastorijweg 28, 3454 Geetbets
  • Wanneer: 21 december 20:00.
  • Meer info

Warmste soep

Al voor het 4de jaar op rij maken wij soep op het werk. Een kleine actie, maar wie het kleine niet eert... Voor het tweede jaar op rij maken we soep voor "boeren op een kruispunt", een vzw die specifiek boeren en tuinders helpen wanneer het moeilijk gaat. Als ILVO zijn wij nauw betrokken met de sector.

Warmste kaas- en wijnmiddag

Boerenbond, Landelijke Gilden, KVLV en SBB organiseren op maandag 16 december over de middag een heerlijke lunch voor alle collega's. Dit met West-Vlaamse kazen en wijn (aangevuld met non-alcoholische apero en Belgische biertjes). Als dessert wordt er een zelfgemaakte kerstbuche voorzien. We voorzien ook een gezellige en 'kerstige' inkleding. De opbrengst gaat integraal naar Boeren op een Kruispunt.

Steun Boeren op een Kruispunt via De Warmste Week

Wil je ook een actie organiseren ten voordele van onze organisatie? Registreer dan je actie via de website van De Warmste Week.

In elke provincie kan je ook een "Warmathon" lopen ten voordele van Boeren op een Kruispunt.

Fiscaal attest bij individuele steun

Mensen die geen netwerk rond zich hebben om samen een activiteit te organiseren, kunnen ons ook individueel steunen. 
Financiële giften van meer dan 40 euro op jaarbasis (in één keer of over verschillende stortingen) geven recht op een fiscaal attest. Bij een belastingtarief van 50% (op hoogste schijf) krijgt u dus de helft terug via belastingvermindering. 
Lees meer op onze pagina rond onze pagina rond giften en fiscale attesten.

aanmelden homepage

Ik we​ns hulp

Vraag gratis ondersteuning door vzw Boeren op een Kruispunt:

Ja, ik wens hulp

Of bel gratis 0800 99 138
Of 09 330 67 43