Je bent hier : Steun ons
zaterdag , oktober , 16 2021

Steun Boeren op een Kruispunt

Doneren aan vzw Boeren op een Kruispunt?

De werking van vzw Boeren op een Kruispunt is volledig afhankelijk van giften en subsidies. Hiermee kunnen we de Vlaamse land- en tuinbouwers in nood gratis blijven ondersteunen. Via een gift heeft iedereen de kans om hier een steentje aan bij te dragen. Bovendien kan dit je een belastingvoordeel opleveren.

Fiscaal attest voor belastingvermindering

Voor giften vanaf 40 euro heb je recht op belastingvermindering. Vroeger was deze belastingvermindering 45%, in 2020 is dit 60%. Een gift van 40 euro kost je zo slechts 16 euro.

Dit bedrag mag je ook spreiden over een heel jaar want al je giften binnen één kalenderjaar worden samengeteld. Als dit meer dan 40 euro bedraagt, ontvang je in de eerste helft van het volgende jaar automatisch een fiscaal attest om bij te voegen bij je belastingsaangifte. 

Hoe stort je aan Boeren op een Kruispunt?

Je kan storten op rekeningnummer IBAN BE76 7370 2930 8995 – BIC KREDBEBB op naam van vzw Boeren op een Kruispunt, Brouwerijstraat 1, 9880 Aalter

Wil je maandelijks een bedrag aan vzw Boeren op een Kruispunt schenken? ​Vanaf 3,75 euro per maand x 12 maanden kom je jaarlijks aan een totaalbedrag van 40 euro of meer, en heb je recht op belastingvermindering.

Je kan hiervoor dit formulier voor een automatische betaalopdracht invullen en bezorgen aan jouw bankinstelling.

Actie organiseren via Ik Steun Mijn Goede Doel

Ik Steun Mijn Goede Doe is een platform waarop je acties kan aanmaken ten voordele van een goed doel. Ook onze vzw is geregistreerd op die website.

Wil je dus iets organiseren en de opbrengst aan Boeren op een Kruispunt schenken? Dan is dit een ideaal platform. Meer info vind je op https://www.iksteunmijngoededoel.be/vzw-boeren-op-een-kruispunt.

Geef zeker een seintje wanneer je een actie organiseert. We ondersteunen deze mee via onze eigen kanalen (website, facebook, nieuwsbrief).

Online aankopen via Trooper

Wie soms online aankopen doet kan ons ook helpen. Ga via onze pagina op Trooper naar je favoriete webshop, en steun ons zonder zelf extra te betalen.

aanmelden homepage

Ik we​ns hulp

Vraag gratis ondersteuning door vzw Boeren op een Kruispunt:

Ja, ik wens hulp

Of bel gratis 0800 99 138
Of 09 330 67 43

Top