Je bent hier : Tips
maandag , januari , 24 2022

Nieuwe oplossingen en tips

14

Reclameronselaars treffen ook boeren en tuinders

geplaatst op
Reclameronselaars treffen ook boeren en tuinders

Betaal nooit facturen, die u niet volledig begrijpt. U kan veel schade vermijden.

In een periode waarin veel bedrijven worden gevraagd om hun gegevens te actualiseren bij het Ondernemersloket, stuurde een frauduleuze reclameronselaar facturen met hoofding Ondernemings-Portaal van België. Wie niet goed oplet, ondertekent dit ter bevestiging van de gegevens. Later blijkt dat betrokkene -zonder het te weten- een bestelling doet bij een frauduleuze reclameronselaar, die jaarlijks 987 euro aanrekent.
U leest hier meer over op de website van Unizo. Klik hier.
Unizo raadt aan om klacht neer te leggen bij de Dienst Economische Inspectie (klik hier). Dossiernummer: BR.61.EC.00001-09

Wie een factuur niet begrijpt, raden we aan om de factuur niet te betalen: De schuldeiser kan u altijd verantwoording geven over de factuur.
Om uw rechten te vrijwaren, moet u tijdig de factuur ook schriftelijk protesteren volgens de regels van de kunst. U kan bij uw boekhouder of landbouworganisatie ondersteuning vragen om geen fouten te maken.

Posted in: Algemeen | Tags: onduidelijke facturen , Ondernemings-Portaal van België , reclame , bedrog | Comments (0) | View Count: (1351)
Comment function is not open

Help ons door onze tips te delen

Ontvang de meest gelezen tips elke maand in je mailbox door je in te schrijven op de nieuwsbrief.

aanmelden homepage

Ik we​ns hulp

Vraag gratis ondersteuning door vzw Boeren op een Kruispunt:

Ja, ik wens hulp

Of bel gratis 0800 99 138
Of 09 330 67 43

Top