Je bent hier : Tips
zondag , september , 25 2022

Nieuwe oplossingen en tips

13

Wat als de bank je geen krediet wil geven?

geplaatst op
Wat als de bank je geen krediet wil geven?

Ben je ondernemer en heeft je bank je kredietaanvraag geweigerd? Ondervind je moeilijkheden bij de financiering van je onderneming en slaag je er zelf niet in je financieringsprobleem op te lossen? De onderhandelingen met je bank zitten vast? Dan kan je jouw vraag stelen bij de Vlaamse Kredietbemiddelaar.

De Vlaamse Kredietbemiddelaar kan je helpen

Elke ondernemer met een goed project die een complex financieringsprobleem heeft en er niet in slaagt om het op te lossen kan terecht bij de Vlaamse Kredietbemiddelaar. De dienst tracht door zijn neutrale aanpak mee te werken aan een oplossing voor het dossier. De tussenkomst van de kredietbemiddelaar is gratis. Met een ernstig project kan de kredietbemiddelaar van start gaan. Hij zoekt mee naar een oplossing maar kan natuurlijk geen succes garanderen.

Voor wie?

De dienstverlening Vlaamse Kredietbemiddelaar is toegankelijk voor iedere Vlaamse onderneming (incl. vzw’s), bedrijfsleider, ambachtsman, handelaar of beoefenaar van een vrij beroep die bij zijn bank(en) moeilijkheden ondervindt om een financieringsprobleem op te lossen.

Bron: VLAIO

Posted in: Algemeen | Tags: krediet , lening , bank , bemiddeling | Comments (0) | View Count: (1008)
Comment function is not open

Help ons door onze tips te delen

Ontvang de meest gelezen tips elke maand in je mailbox door je in te schrijven op de nieuwsbrief.

aanmelden homepage

Ik we​ns hulp

Vraag gratis ondersteuning door vzw Boeren op een Kruispunt:

Ja, ik wens hulp

Of bel gratis 0800 99 138
Of 09 330 67 43

Top