Je bent hier : Tips
woensdag , december , 07 2022

Nieuwe oplossingen en tips

02

Zo kan je onze vzw financieel steunen

geplaatst op
Zo kan je onze vzw financieel steunen

Sinds de opstart van Boeren op een Kruispunt in 2007 is onze doelstelling het verhogen van het welzijn van boeren en tuinders. Dit doen we door land- en tuinbouwers in nood actief te ondersteunen naar haalbare oplossingen, preventief vergaderingen te organiseren, informatie te delen via onze website, nieuwsbrieven en sociale media, en houden we het beleid op de hoogte van onze ervaringen op de bedrijven.

Onze dienstverlening is volledig gratis. Dit is mogelijk dankzij giften en subsidies. Op die manier kunnen we onze ondersteuning zo toegankelijk mogelijk maken voor iedereen die hulp nodig heeft. Om dit in de toekomst te kunnen blijven doen, is ook jouw persoonlijk financieel steuntje van harte welkom.

Kan je een steentje bijdragen?

Via een gift heeft iedereen de kans om een steentje aan bij te dragen aan onze werking. Bovendien kan dit je een belastingvoordeel opleveren.

Voor giften vanaf 40 euro per jaar bezorgen we je een fiscaal attest. Je kan immers je gift aftrekken van je belastbaar inkomen en krijgt hierdoor een deel terug in de vorm van belastingbesparing. Dit mag gespreid zijn over heel het jaar door bijvoorbeeld een maandelijkse bijdrage van €3,75 te doen.

Wie een gift wil doen kan storten op rekeningnummer IBAN BE76 7370 2930 8995 BIC KREDBEBB.

Actie GRATIS boek voor giften in december

Wie in december 2022 een gift doet van minimaal 50 euro ontvangt gratis ons boek (waarde: €14,40). 

Torfsfonds

Nog t.e.m. 11 december kan je op ons stemmen voor het Torfsfonds. Als we de meeste stemmen halen, krijgen we steun uit dit fonds.

Stemmen kan via deze link.

Trooper

Wie regelmatig online shopt kan ons ook steunen, zonder zelf extra te moeten betalen. Ga via onze pagina op Trooper naar je favoriete webshop, en wij ontvangen automatisch een klein deeltje van het aankoopbedrag van de webshop.

Belgische boerinnenkalender 2023

Er is voor 2023 weer een Belgische boerinnenkalender. Net zoals vorig jaar gaat de opbrengst van deze kalender naar onze vzw Boeren op een Kruispunt!
Wil je deze kalender graag aan je muur hangen? Of zoek je nog een leuk cadeau voor onder de kerstboom? Dit is je kans!

Je kan de kalender bestellen via boerinnenkalenderbelgie@hotmail.com. Ze kost €10 (exclusief verzendkosten) en je steunt er vzw Boeren op een Kruispunt mee.

Meer info vind je ook op hun Instagram of Facebook.

Deze oproep is enkel bedoeld voor dezen die het zich nog kunnen veroorloven om hulp te geven aan vrienden, familie en collega's, die het zich niet meer kunnen veroorloven.

Posted in: Algemeen | Tags: fiscaal attest , gift , doneer , steun ons | Comments (0) | View Count: (2945)
Comment function is not open

Help ons door onze tips te delen

Ontvang de meest gelezen tips elke maand in je mailbox door je in te schrijven op de nieuwsbrief.

aanmelden homepage

Ik we​ns hulp

Vraag gratis ondersteuning door vzw Boeren op een Kruispunt:

Ja, ik wens hulp

Of bel gratis 0800 99 138
Of 09 330 67 43