Je bent hier : Zivver
zondag , juni , 26 2022

Veilig mailen via ZIVVER

logo van ZIVVER

Boeren op een Kruispunt gebruikt ZIVVER om op een veilige manier te mailen. Op die manier ben je er zeker van dat vertrouwelijke gegevens om de meest veilige manier aan ons bezorgd worden.

Waarom?

Boeren op een Kruispunt werkt met heel wat privacygevoelige gegevens. Deze gegevens hebben we nodig om correct advies te kunnen geven in onze begeleidingen. We vinden het belangrijk dat deze gegevens op een veilige manier naar ons gestuurd kunnen worden. Daarom dat we hiervoor gebruikmaken van ZIVVER.

Hoe werkt het?

Om ons een veilige e-mail te sturen kan je gebruikmaken van de knop "Stuur veilig bericht" op deze pagina of op de contactpagina. Elke Boeren op een Kruispunt-medewerker heeft ook een link in de e-mailhandtekening waarmee je de medewerker rechtstreeks kan bereiken.

Wanneer je hierop geklikt hebt kom je op ons ZIVVER-portaal terecht. Daar moet je je eigen naam en e-mailadres invullen.

Deze stap mag je overslaan als je rechtstreeks op de link in de e-mailhandtekening van een medewerker hebt geklikt. Als je ons via de contactpagina op de website probeert te bereiken, zal je nu nog het e-mailadres van de Boeren op een Kruispunt-medewerker die je wil bereiken moeten invullen. Als je dit niet weet kan je ook het vakje daaronder aanvinken. Dan komt je mail in onze algemene mailbox terecht en bezorgen we deze zelf aan de juiste medewerker.

Vervolgens zal je een e-mail ontvangen met 3 stappen. In stap 1 zie je een code. Kopieer of onthoud deze code en klik op de blauwe knop bij stap 2.

Er zal een nieuwe pagina openen. Daar moet je deze code invullen. Vervolgens kan je op "ontgrendel bericht" klikken.

Nu zit je in onze veilige opgeving. Om een bericht te sturen klik je op "Beantwoorden". Daar kan je je bericht typen of bijlagen toevoegen. Wanneer je op "Versturen" klikt worden deze op een veilige manier doorgestuurd naar Boeren op een Kruispunt.

Klik hier om de uitgebreide handleiding met foto's van elke stap te bekijken.

aanmelden homepage

Ik we​ns hulp

Vraag gratis ondersteuning door vzw Boeren op een Kruispunt:

Ja, ik wens hulp

Of bel gratis 0800 99 138
Of 09 330 67 43

Top